Featured Posts

What’s In My Bag
View Post
Training And Food
View Post
S.u.p. Fitness
View Post
To top
20 Aug

Two Faces

I kan måske huske fra min Facebook, at jeg havde denne kjole, da jeg var ved, at gøre mig klar, til en middagsaftale i en lille kystby. Det blev en vidunderlig aften. – Så jeg har lyst til at vælge nogle kjoler fra Karen Millen. Noget der føles smukt, luftigt og friskt. Jeg har altid været en enorm fan af Karen Millens tøj. Især hendes kjoler og frakker. Derfor hænger der både Karen Millen toppe, kjoler og frakker i mit skab.

Der er altid noget både elegant og lunefuldt over hendes tøj. Med den varme sommer i Danmark i år, var en kjole ud i et, det eneste logiske at tage på. Stoffet brugt til denne trykte kjole er let som en fjer.

Jeg elsker også et af de mest populære smykker i Danmark – “Daisy”, af mærket Georg Jensen, der også er kendt for tidløst design.

Andrea

Photos by Michaela Vallachova.
KMIII KMIII-1242
KMIII-1204 KMIII-1138 KMIII-1032

OUTFIT DETAILS:
Dress: Karen Millen – visit website

Shoes: Out of sale – similar here

Wallet: Tommy Hilfiger – similar here

Sunglasses: Tom Frod – newest once here

Earrings: Georg Jensen Daisy – visit website

Bracelet: Georg Jensen Daisy – visit website

Ring: Georg Jensen Daisy – visit website

Andrea
Andrea

Andrea is the founder and editor of www.catwalk-avenue.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.