Featured Posts

What’s In My Bag
View Post
Training And Food
View Post
S.u.p. Fitness
View Post
To top
9 Aug

“føl Dig Som Kvinde, Og Tag En Kjole På” Dvf

Der er øjeblikke i en piges liv, hvor hun føler sig som kvinde. For mig var nogle af disse øjeblikke, at få mit kørekort, at flytte til Danmark, at få min universitets titel, – og så naturligvis, min allerførste smukke kjole, som mine forældre købte til mig den gav mig virkelig selvsikkerhed. Denne kjole er en af de absolut forbløffende kjoler, som du altid vil beholde.

Vidste du, at dette års DVF slå-om-kjole i år fejrede sit 40 års jubilæum? Kjolen bæres i dag af Michelle Obama, Paris Hilton, Kate Middleton, Gwyneth Paltrow, Selena Gomez, og af Madonna, når hun ønsker, at blive taget seriøst. Også jeg, føler mig virkelig på toppen i slå-om-kjolen, og i sko med sorte hæle fra Stelle McCartney. Kjolen er langt mere en blot en kjole. Den får en kvinde til at føle sig smuk, selvsikker og sexet.

Andrea
Photos by Anders Brønserud

“Feel like a woman, wear a dress” DVF “Feel like a woman, wear a dress” DVF “Feel like a woman, wear a dress” DVF “Feel like a woman, wear a dress” DVF

OUTFIT DETAILS:
Dress: Wrap dress – Diane Von Furstenberg – Tallulah Long Sleeve Woven
Print Wrap Dress, Black/White – get similar here 
Heels: Pumps – Stella McCartney – out of sale – similar here  Eller besøg: Den Lille Ida
Andrea
Andrea

Andrea is the founder and editor of www.catwalk-avenue.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.