Featured Posts

What’s In My Bag
View Post
Training And Food
View Post
S.u.p. Fitness
View Post
To top
15 Aug

De Sidste Af Sin Slags Fra D&g

For nylig fik jeg pludselig trang til at tage en fancy kjole på. Og jeg syntes, at det smukt udførte broderi, ville være en perfekt fancy-erklæring. Der er nogle kjoler, der indenfor et tidsrum bliver legender. Efter min mening, vil de her tre kjoler blive det i fremtiden. Disse D&G silke kjoler fra Runway er håndlavede, og broderede i Italien. Hvad kan jeg sige andet, end at det var kærlighed ved første blik. Da jeg så dem, var jeg virkelig forbløffet over det detaljerede arbejde, der er lagt i hver kjole. Og det er sidste kollektion fra D&G Runway. Jeg har ikke tilføjet noget tilbehør til de tre kjoler. I sig selv er de en total statement. Så, – i dette tilfælde er mindre, faktisk mere!

1st Look
Green tunic: D&G  – visit website
Heeled Sandals: Burberry – visit website

Photos by Michaela Vallachova.
D&G0714-2516

D&G0714-2570
D&G0714-2594
D&G0714-2614

Til den grønne kjole brugte jeg et par højhælede sandaler fra Burberry, som jeg for nylig købte i Tyskland. Havde ikke noget i skabet der passede i farven, – men de var bare lækre, og her var lige kjolen.


2nd Look
Pink dress: D&G – visit website

D&G0714-2651
D&G0714-2698
D&G0714-2710

Til den lyserøde kjole brugte jeg mine gamle, men super sandaler, købt for længe siden. De passer til næsten alt.


3rd Look
Blue tunic: D&G – visit website 

D&G0714-2741

Til den sidste, havde jeg et par gule sko, der matchede fint til farven i kjolen.
Skriv en kommentar og fortæl mig hvilket look, du bedst kan lide!

Andrea

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Andrea
Andrea

Andrea is the founder and editor of www.catwalk-avenue.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.